Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

30 ÉVES TÖRTÉNETÜNK 

A BELVÁROSI CREATIVE STÚDIÓ AZ ELSŐ HIVATALOS ÉS PIACVEZETŐ FORGALMAZÓJA 2018-IG AZ AMERIKAI CREATIVE NAIL DESIGN VILÁGCÉGNEK MAGYARORSZÁGON. 
A Belvárosi Creative Stúdiót 1987-ben jegyezte be a Cégbíróság még Belvárosi Körömstúdió néven. A megalapítása előtt jómagam, Ruby Mariann – „Mariann Körömstúdió” néven folytattam egyéni vállalkozásomat a belvárosi Kiskörúton (akkor Tanács krt., most Károly krt.) a lakásunkban kialakított szalonban. Először egyedül, majd egy, két, sőt három munkatárssal.

A megnövekedett igény a szép, ápolt és tartós körömmegerősítések, körömbevonások, műkörmök iránt szükségszerűen hozta magával a gondolatot egy valódi, utcára nyíló Referencia szalon kialakítására.

Budapesten az V. kerületi Zrínyi utcában egy 20 négyzetméteres üzlethelyiséget három „körmös”asztallal nyitottunk meg, hatalmas sikerrel. Verovszki Tímea, Rózsahegyi Júlia – akik a kezdetektől a mai napig Creative Csapatunk tagjai – jelentősen hozzájárultak a cégünkről kialakult, és szakmai körökben is elismert, pozitív vélemény kialakulásához.

Mi már akkor a CND (Creative Nail Design) termékeivel dolgoztunk!

Az oktatás kezdetei úttörőként

Kitartó és példaértékű munkánk mellet az általunk forgalmazott Creative Nail Design (CND) termékeinek is köszönhettük folyamatos forgalomnövekedésünket, ami az üzlet további bővítését kívánta, így megvásároltuk a szomszédos helyiségeket is üzletünk mellett. Ezáltal lehetővé vált, hogy tanítsuk is a naildesigner/körömművész szakmát, amit addigra már sokan szerettek volna tőlünk elsajátítani.
Ez nem volt egyszerű feladat, hiszen ez akkor még abszolút újdonságnak számított, tehát nekünk kellett az ösvényt kitaposni. Természetesen cégünk mindent megtett és megtesz azért, hogy a kéz-, lábápoló és körömmodellező szakma az őt megillető  helyére kerüljön a szépészeti társ szakmák sorában.  Folyamatosan indítjuk alap-, tovább - és átképző, felfrissítő és díszítő tanfolyamainkat.

A Creative professzionális termékek forgalmazása elsőként Magyarországon

Az oktatás beindulása szükségszerűen hozta magával azt az igényt, hogy a tanulóinkat műkörömépítő anyagokkal és eszközökkel lássuk el. A Creative Nail Design által gyártott és forgalmazott anyagokat 1989-ben elsőként kezdtük viszontforgalmazni széles körben.
A kifogástalan körömmodellezéshez a kezdetektől három alapvető dolgot tartottunk fontosnak: minőségi oktatást, az első osztályú alapanyagokat, és a tökéletes munkát. Ehhez kiváló partnernek bizonyult a CND - Creative Nail Design amerikai cég.
Folyamatos szakmai fejlődésünk biztosított a tulajdonos - Ruby Mariann - újdonságok iránti nyitottsága által. A különféle oktatásokon és képzéseken való folyamatos részvételünk vezető helyet biztosít számunkra a kéz, lábápoló és műkörömépítő szakmában.

Belvárosi Creative Stúdió központja

2011-ben hoztuk létre Márka- és Oktatóközpontunkat BUDAPEST Belvárosában,
a Bajcsy-Zsilinkszky út 62-ben, ahol világszínvonalon tudjuk kiszolgálni a folyamatosan növekvő professzionális és lakossági igényeket.

Küldetésünk

A Belvárosi Creative Stúdió elhivatott a profi szakemberek kiszolgálására, akik általunk és saját szaktudásuknak köszönhetően tudnak minőségi szolgáltatást nyújtani igényes vendégeik számára.

A már meglévő ügyfeleink nagyon fontosak számunkra, továbbra is támogatjuk lelkes munkájukat és eszmecseréket folytatunk észrevételeikkel kapcsolatban.

A jövőben az eddigieknél még dinamikusabban, sok újdonsággal szolgálunk.

ÖRÖM A KREATÍV KÖRÖM A BELVÁROSIBÓL, MERT A VENDÉG IS ÉRZI A KÜLÖNBSÉGET!
Jó böngészést kíván!
A Creative Csapat és Ruby Mariann - tulajdonos

Keresés