Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

ÁSZF

ÁSZF

Általános szállítási és szerződési feltételek

 
A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza az ÁFA-t. A regisztrációt követően a rendszerünk egy e-mailben jelzi Önnek, hogy a regisztráció sikeres volt. Az aktivációt követően bármikor beléphet webáruházunkba a regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával.
WEBÁRUHÁZUNKBAN A MINIMÁLIS RENDELÉSI ÉRTÉK NETTÓ: 2.000 Ft! 
AKCIÓS, KEDVEZMÉNYES TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA ESETÉN A POSTAKÖLTSÉG 1.590 Ft!
TELJES ÁRU TERMÉKEK NETTÓ 20.000 Ft FELETTI VÁSÁRLÁSA ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES!
A kiszállítást jelenleg a Magyar Posta végzi.
AMENNYIBEN AKCIÓS ÉS TELJES ÁRU TERMÉKEKET EGYSZERRE VÁSÁROL, CSAK AKKOR INGYENES A SZÁLLÍTÁS, HA A TELJES ÁRU TERMÉKEK NETTÓ ÉRTÉKE ELÉRI A 20.000 Ft-ot. 
Ha valamelyik megrendelt termék nincs raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép Önnel további egyeztetések végett. (Ezért is fontos, hogy olyan telefonszámot adjon meg, ahol mindig elérhető!)
Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk, mivel a beszerzés függvényében áraink változhatnak!
KEDVEZMÉNY KEDVEZMÉNNYEL NEM VONHATÓ ÖSSZE! 
Rendelési folyamat:
KÉRJÜK, PONTOS SZÁLLÍTÁSI CÍMET ADJON MEG!
Irányítószám, város, utca, házszám, lépcsőház, emelet, ajtó, napközben elérhető telefonszám.
A posta vagy az elégtelen címzés hibájából felmerülő kézbesítési problémákért felelősséget nem vállalunk!
Ön az adatainál több címet is megadhat, de megrendeléskor ki kell választania a SZÁLLÍTÁSI CÍMET.
Természetesen lehetőség van eltérő kézbesítési és számlázási cím megadására is, ha Ön más címre rendelte a csomagját, mint amilyen számlázási címet szeretne a számláján. Ebben az esetben a számlát a SZÁMLÁZÁSI CÍMRE állítjuk ki, a csomagot pedig a SZÁLLÍTÁSI CÍMRE postázzuk.
Rendelést csak pontosan, részletesen (név, lakcím, telefonszám, stb.) kitöltött regisztráció után fogadunk el!
Ha valamelyik terméket nem találja, akkor kérjük a "MEGJEGYZÉS" rovatba jelezze!
A webáruházban található termékek rendszerint mindig vannak raktáron, de kivételes esetben előfordulhat, hogy valami elfogy.
Amennyiben Ön olyan terméket rendel, ami nincs raktáron, rövid időn belül megkeressük Önt e-mailben, vagy telefonon és tájékoztatjuk a lehetséges alternatívákkal kapcsolatban.
Ilyenkor Ön dönti el, hogy vár a termékre, vagy elfogadja a munkatársunk által ajánlott helyettesítő cikket.
Természetesen arra is van lehetősége, hogy lemondja a rendelését, amennyiben ilyen döntést hoz.
Ez még nem jelenti a rendelés kötelező teljes elfogadását, mert a CREATIVENAILS.HU webáruház jogosult a részleges, késleltetett szállításra, amennyiben egy áru nem áll a készleten rendelkezésre.
A felhasználó ezt minden előzetes megállapodás nélkül is köteles elfogadni!
Ajánlataink kötelezettség nélküliek, de az áru megrendelésével a vevő kötelező érvénnyel nyilatkozza, hogy az árut megvásárolja, így azt átveszi!

 

Tájékoztatási kötelezettség:
A vásárló köteles rendeléskor (regisztrációnál) valós adatokat megadni!
Bármely adat hiányos, vagy valótlan, akkor a rendelést töröljük!
Ha a vásárló adatai (neve, címe, e-mail címe, telefonszáma stb.) megváltoznak, köteles a változást kitölteni azt a webáruházon belül a személyes beállításoknál!
Ha a vásárló elmulasztja a tájékoztatást, vagy eleve hamis adatokat közöl, (pl. hibás e-mailt, szállítási címet, vagy nem elérhető telefonszámot ad meg) a CREATIVENAILS.HU webáruház a szerződéstől minden visszajelzés nélkül visszaléphet!
 
Szállítási feltételek:
A megrendeléseket a Posta segítségével, Magyarország egész területére utánvétellel szállítjuk ki. Bruttó 20000 Ft teljes (nem akciós) áruérték felett ingyenesen.
A Posta kizárólag munkanapokon 8-17 óra között szállít, ezért kérjük olyan szállítási címet adjanak meg, ahol napközben át tudják venni a csomagot!
Ha mégsem tudják a csomagot átadni, akkor a Posta hagy Önnek egy értesítőt.
A szállítás az egész ország területére lehetséges és a szállítást a Posta végzi, így a szállítási határidőre, és a tartalom épségéért garanciát nem vállalunk!
Nem tekinthető hibának, megtérítendőnek a kívülálló okokból bekövetkező szállítási nehézségek (megváltozott hatósági engedélyek, internet üzemzavar, más jellegű üzemzavar, sztrájk stb.).
Áruátvétel után darabszám, vagy sérülés miatti reklamációt, ill. csereigényt utólag elfogadni nem tudunk!
Az első vásárlásnál az áru ellenértékét csak előre utalással, illetve bankkártyás fizetéssel tudjuk elfogadni. (Mindkét esetben az áru értékének + esetleges postaköltségnek be kell érkeznie a számlánkra, mielőtt az áru átadásra vagy kiszállításra kerülne.)
Fizetési feltételek:
UTÁNVÉT
Számláinkat szállításkor, az áru átvételekor  készpénzben lehet kifizetni a kiszállítónak! Ha az áru átvevője nem teljesíti azonnal a követelést, akkor a szállító nem köteles az árut átadni.
BANKKÁRTYA
Az első vásárlásnál az áru ellenértékét csak előre utalással, illetve bankkártyás fizetéssel tudjuk elfogadni. (Mindkét esetben az áru értékének + esetleges postaköltségnek be kell érkeznie a számlánkra, mielőtt az áru átadásra vagy kiszállításra kerülne.)
Weboldalunkon lehetőség van biztonságos bankkártyás fizetésre.
ELŐRE UTALÁS
Az első vásárlásnál az áru ellenértékét csak előre utalással, illetve bankkártyás fizetéssel tudjuk elfogadni. (Mindkét esetben az áru értékének + esetleges postaköltségnek be kell érkeznie a számlánkra, mielőtt az áru átadásra vagy kiszállításra kerülne.)
A vételárat lehetősége van bankszámlánkra előre utalni. Az átutalás beérkezése után kezdjünk meg a kiszállítást.
Abban az esetben ha az áru kézbesítése nem lehetséges  a Creativenails webáruház tárgybéli felmerült költségeit (szállítás, csomagolás, stb.), mint kárigényt a megrendelő köteles megtéríteni!
Garancia, jótállás, szavatosság:
Reklamáció csak számla és garanciajegy ellenében lehetséges (kozmetikai termékeket nem cserélünk)!
A garanciajegyen feltüntetettek mellett a mindenkori törvényi előírások érvényesek.
Más termékekkel való kombinálás, helytelen használat vagy tárolás garanciát kizáró körülmény.
Vevő nyilatkozik, hogy a termékek tulajdonságait, tárolási-, felhasználási- és biztonsági előírásait, valamint azok garanciális feltételeit ismeri, és tudomásul veszi, tudja a garancia azon korlátozását, hogy az áruk cseréjére csak alaposan és megindokolt minőségi kifogás okán kerülhet sor a Belvárosi Creative Stúdió H-1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 62. telephelyén. T:+36 (1) 332-5092 , +36 20 986 0274
A cserélendő terméknek (kozmetikai termékeket nem cserélünk) érintetlennek, épnek, sérülésmentesnek és tisztának kell lennie!
Kozmetikai termékeket, műköröm alapanyagokat és hozzátartozó segédanyagokat a higiéniai előírások és szempontok miatt nem áll módunkban visszavenni!
Akciós termékekre nem vonatkozik a visszavásárlási lehetőség, sem a cseregarancia! Műszaki készülékeket csak sérülésmentesen, tartozékaival együtt, hiánytalanul, eredeti dobozában tudunk visszavenni 8 napon belül.
Használatba vett készülékeket nem tudunk visszavenni! (A készülék egyszeri kipróbálása nem minősül rendszeres használatnak!) A visszaküldés összes költségei minden esetben a Vevőt terhelik!
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg:
VEVŐSZOLGÁLATUNKAT: a info@creativenails.hu címen.
Az elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
FIGYELEM!
TERMÉKEINK JELENTŐS TÖBBSÉGE ESETÉBEN (kozmetikumok, krémek, lakkok, előkészítők, bőrápolószerek, stb.) HIGIÉNIAI OKOKBÓL a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29.§ (1) bekezdésének e) pontja alapján AZ ELÁLLÁSI JOG NEM GYAKOROLHATÓ.
EZÉRT A MEGVÁSÁROLT TERMÉKET SAJNOS KICSERÉLNI NEM TUDJUK, AZ ÁRÁNAK VISSZATÉRÍTÉSE NEM LEHETSÉGES.
Ez az üzletpolitika nemcsak a törvényi szabályozáson alapul, vásárlóinkat szeretnénk megvédeni vele. Senkinek sem szeretnénk olyan terméket értékesíteni, amit más visszaküldött és nem tudjuk megállapítani róla, hogy használták-e, esetleg módosítottak-e a tartalmán.
(1) A fogyasztó a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
(2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.
(3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.
(4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Tulajdonra vonatkozó fenntartások:
Az általunk szállított összes árura vonatkozó tulajdonjogot mindaddig fenntartjuk, amíg a megrendelő (felhasználó) vagy az, aki az árut átveszi, az összes fizetési feltételt nem teljesíti!
Szerzői jog: MINDEN JOG FENNTARTVA!
Weboldalunkon szereplő valamennyi márkajel védett, Weboldalunk teljes egésze (szövegek, képek, hanganyagok, grafikák, animációk, videók) szerzői jogvédelem alá esnek, így tartalmát, képeit, logóit kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni TILOS!
„Védett” logók használata egyéb helyeken (kiállítás, szóróanyag stb.) még változatlan formában is csak a márkatulajdonos, illetve annak kizárólagos területi képviselőjének előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.
Illetékes bíróság:
A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. előírásai az irányadóak.
A vitás kérdések eldöntésére kizárólag a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékes!
Elfogadás:
Vásárló kijelenti, hogy jelen "Üzleti Feltételek"-et rendelés előtt alaposan tanulmányozta, elolvasta, megértette, így az abban foglaltak akaratával mindenben megegyeznek!

Keresés